luni, 25 septembrie 2017

Filme de vazut la prima intalnire

Prima intalnire este un moment special in care iti vei cunoaste mai bine viitorul partener. Acest moment ar trebui pregatit cu atentie. Exista multe momente romantice care nu mor niciodata. Aceste momente sunt unice si ar trebui sa ramana vii in memoria ta. Exista multe astfel de momente. Un film romantic ar putea fi o idee foarte buna pentru o asemenea intalnire. Iti voi prezenta o serie de filme care ar trebui incluse intr-un playlist. Vei constata ca aceste filme sunt adevarate capodopere si le poti privi alaturi de partenerul tau.

Daca ai o dispozitie melancolica, atunci ar trebui sa urmaresti toate aceste filme. Ele iti voi transforma intalnirea romantica si cu siguranta te vei putea bucura de niste momente unice alaturi de cel drag. Amelie este unul dintre aceste filme. Acest film este despre o fata care nu se poate adapta la realitatea pe care o ofera lumea inconjuratoare. Aceasta fata afla ca fiecare personaj din acest univers este destul de banal. Cu toate acestea isi da seama ca un simplu eveniment ar putea provoca niste schimbari majore in viata celor implicati.

Un alt film romantic este Don Juan de Marco. Acest film este unul plin de senzualitate. Vei putea sa te bucuri de trauma, regasire si iubire vizualizand un astfel de film. Casablanca este un alt film extrem de indragit. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai iubite filme ale secolului XX. In acest film vei putea vedea povestea lui Rick Blaine, un american exilat ce lupta pentru libertate. El reuseste totusi sa faca rost de niste permise de trecere. Folosindu-se de aceste doua permise, el reuseste sa se reintalneasca cu Ilsa.
Ghost din anul 1990 prezinta o poveste de dragoste foarte emotionanta. Acest film este extrem de apreciat de o multime de persoane. Actorii se potrivesc perfect si dau dovada de empatie si pasiune. Acest film a devenit unul dintre cele mai populare filme realizate vreodata. El a reusit sa castige chiar doua oscaruri.
Shakespeare indragostit este o comedie romantica cu o distributie de exceptie. William Shakespeare isi gaseste muza in film, iar povestea de dragoste ajunge sa fie una foarte interesanta. Ati mai putea viziona un film precum Pretty Woman. Acest film este despre relatia dintre un barbat si o prostituata. Povestea de dragoste din acest film este fascinanta si a facut femeile din toata lumea sa suspine. Nu ar trebui sa omiteti acest film unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu