miercuri, 12 iulie 2017

3 lucruri care s-au schimbat in relatiile tinerilor

Relatiile din zilele noastre difera de cele de acum foarte multi ani in urma si este normal sa se intample asta. Odata cu toate evolutiile pe care le-am "suferit" de-a lungul timpului, s-au schimbat si relatiile deoarece oamenii sunt influentati de tot ce se intampla in jurul lor, iar filmele, muzica sau chiar oamenii pe care ii intalnim in fiecare zi, nu pot face decat sa ne influenteze si sa ne impuna anumite moduri de gandire si comportament. Asadar, o sa incerc sa fac un articol cu 3 lucruri ce cred eu ca s-au schimbat de-a lungul timpului in ceea ce priveste o relatie intre doi tineri. Nu stiu daca se aplica la toate categoriile de varsta, dar la tineri sigur da, pentru ca am observat din propria experienta acest lucru.1. Seriozitatea unei relatii
Daca inainte, orice relatie era considerata ca fiind serioasa, acum mai multe relatii par a fi doar niste aventuri de scurta durata in care nimeni nu se bucura de fericire sentimentala. Consider ca tinerii isi doresc mai mult sa se simta bine fizic si atat, iar alte preocupari precum realizarea unei cariere sau pur si simplu copilaria ii fac sa nu mai investeasca sentimente intr-o relatie, iar acest lucru este unul foarte trist.

2. Certurile mult prea dese
Doi adolescenti ce sunt intr-o relatie in zilele noastra, se cearta continuu din varii motive. Chiar daca nu au un motiv destul de bun, tot se gasesc un subiect pe care sa apara contradictii care sa duca la certuri sau chiar rupturi, de moment sau chiar definitive. Gelozia si posesivitatea sunt principalele cauze, iar cel putin a doua nu ar trebui sa apara inca de la o varsta atat de frageda.

3. Comportamentul per total
Ne comportam ca si cum am fi un cuplu sudat, cu o lunga experienta de viata in urma si ne asteptam ca partenerul nostru sa faca ceea ce face un partener aflat intr-o casnicie, de exemplu. Trebuie sa ne trezim si sa realizam ca inca suntem tineri, iar obligatiile noastre si ale partenerului nostru sunt inca foarte mici si putine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu